Therapeut Hannelies

act-therapie-dordrecht-ridderkerk-hannelies

Therapeut Hannelies

Mijn naam is Hannelies. Van jongs af aan heb ik al veel gewerkt met mensen met een psychiatrische of psychosociale problematiek. In mijn praktijk wil ik graag naar jou luisteren, en je helpen bij het zoeken naar wat voor jou belangrijk is.

Betrokkenheid, empathie, betrouwbaarheid en verbinding zijn belangrijke thema’s in mijn werk. Een persoonlijke en doelgerichte benadering, waarbij jouw privacy is gewaarborgd, vind ik belangrijk.


Het leven heeft mij veel geleerd

Ik ben getrouwd met Leo en moeder van 5 volwassen kinderen. Het leven heeft mij al veel geleerd en ik blijf nieuwsgierig en sta open voor nieuwe dingen. Ik heb persoonlijk te maken met een aantal chronische aandoeningen, wat mij leert om rekening te houden met mogelijkheden en grenzen. Ik probeer vanuit deze ervaring anderen ook te begrijpen en steunen en ik vind het fijn om hierbij therapie op maat in te zetten.


Levensbeschouwing en diversiteit

Ik ben christen en geloof dat elk mens uniek is en waardevol voor God. Levensbeschouwing kan een belangrijke bijdrage leveren aan je herstel. Afhankelijk van je wensen, je situatie en je verhaal kan dit meegenomen worden in je behandeling. Iedereen is hartelijk welkom ongeacht (culturele) achtergrond en levensovertuiging. Er is aandacht voor diversiteit.


Opleidingen & registraties

AGB code zorgverlener: 90112207 / AGB code praktijk: 90070913

Mijn behaalde opleidingen en ervaringen:

– Gediplomeerd en geregistreerd HBO-Psychosociaal therapeut – 
   SNRO HBO Opleiding tot Psychosociaal Counselor 

– ACT-Master, Opleiding: basis, gevorderden  

– ACT in groepen

– ACT voor kinderen en jongeren (ACT4Kids) 

– Werkzaam als zelfstandige in eigen praktijk

– 1 jaar praktijkervaring bij een organisatie voor anoniem chatten, voor mensen met persoonlijke nood  of eenzaamheid.

– Vanuit het verleden ruim 7 jaar praktijkervaring in de woonbegeleiding en activiteitenbegeleiding bij mensen met een psychiatrische of psychosociale problematiek

– 8 jaar ervaring als regioconsulent bij een gastouderbureau in de kinderopvang

– 4 jaar ervaring in het speciaal onderwijs met kinderen / jongeren van 4 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie om te zien of mijn therapie bij jou past en jou kan bieden wat jij zoekt.

Hannelies
Geregistreerd bij de NFG en RBCZ