Therapie Barendrecht

act-therapie-dordrecht-ridderkerk-hannelies

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Therapie en ACT therapie
✔ Praktijk in Dordrecht en Ridderkerk

Neem contact opACT therapeut Barendrecht
Zoek je een goede therapeut met ervaring in de omgeving van Barendrecht? Ik ben Hannelies, therapeut en ACT-therapeut.

Mijn praktijk is gevestigd in Dordrecht en Ridderkerk, circa 13 minuten rijden van Barendrecht. Ook goed bereikbaar met de bus.

Je kunt bij mij terecht voor therapie en ACT-therapie.

Ik help je graag verder!
HanneliesReview:
“Ik voelde me gezien, gehoord en inmiddels ook geholpen!”
Meer over:

therapiepsycholoog-home

Therapie Dordrecht – Ridderkerk

Ik ben Hannelies, therapeut, coach en ACT-therapeut. In mijn praktijk therapie Dordrecht – Ridderkerk kun je terecht voor individuele therapie (vanaf 12 jaar).

Ik heb veel ervaring met mensen die willen leren leven met een chronische aandoening of pijn, met mensen die last hebben van angsten of fobieën of misofonie.

Ik werk met Acceptance en Commitment Therapie (ACT). Met ACT kun je leren om anders om te gaan met moeilijke gebeurtenissen, gedachten en gevoelens.

Therapie Dordrecht >>

Angst therapie psycholoog

ACT Therapie

Met ACT (Acceptance & Commitment-therapie) ontwikkel je psychologische veerkracht. Gedachten, gevoelens en gebeurtenissen zijn er en vaak heb je er weinig invloed op. Als je leert om je aandacht te richten op de aanwezigheid van dingen waar je niets aan kunt veranderen, en vervolgens leert hoe jij er mee om wil gaan, ga je ACT eigen maken als leefstijl.

Je leert om meer aandacht te hebben voor het moment en om anders naar je gedachten en gevoelens te kijken. Je leert om meer naar jouw waarden te leven en te doen wat jij belangrijk vindt.

ACT therapie >>